Barnebursdag

Alternativ Priser
Komplett barnebursdag med aktiviteter kr. 2000,- (2 timer)
Mat, brus og is fra pizzabakeren kr. 100,- per barn (minimum 6 barn)

Barnebursdag må betales i sin helhet 1 uke før gjennomføring av arrangementet. Betaling skjer enten via faktura eller VIPPS.

Movement Map-bursdag er et artig og fartsfullt bursdagsarrangement. Her er det fysisk aktivitet, lek og moro som står i sentrum før mat og drikke serveres i eget lokale tilknyttet bygget med plass til ca. 30 personer. Dette er det perfekte bursdagsarrangement for både barn og voksne.

Vi har blindefotball, innebandy, Teqball, bordtennis, bordfotball, ball bouncer og cageball i vår aktivitetshall. Det er også mulighet for å spille boccia, kanonball, kubb, kaste ringer og drive med andre ting på banene som sekkeløp.

Vi kan arrangere bursdager hver dag. Bursdagen har en varighet på ca 2 timer som inkluderer 90 minutter i aktivitetshallen og deretter servering i samarbeide med Pizza-bakeren i vårt selskapslokale (matsevering forutsetter minimum 6 barn). Bursdagen vil bli gjennomført med en ansvarlig fra Movement Map slik at du som forelder bare kan lene deg tilbake og overlate ansvaret til oss.

Har du andre spørsmål eller ønsker i forbindelse med barnebursdag, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Bestilling av barnebursdag

Hei, og takk for din bestilling av barnebursdag hos Movement Map. Så snart en av våre ansatte har behandlet din forespørsel vil du få en bekreftelse på at vi kan gjennomføre arrangementet på ønsket tidspunkt. Vi ønsker deg en fortsatt fin dag.
Det oppsto en feil da du skulle sende inn din bestilling. Prøv igjen senere.