Gruppetimer

Her i Movement Map arrangerer vi jevnlig gruppetimer som våre medlemmer fritt kan delta på. Hvilke gruppetimer man har tilgang på avhenger av hvilken type medlemskap man har. Per i dag tilbyr Movement Map følgende gruppetimer:

FPS står for Functional performance system, vårt eget treningssystem for mennesker i alle aldersgrupper, og på alle nivåer.

FPS Mini
Denne timen er utviklet for barn under 10 år. Her er fokuset aktiviteter som gir økt kroppskontroll og balanse. Barna blir kjent med forskjellige ballspill og leker, samt fysisk trening tilpasset denne aldersgruppen. Det viktigste med denne timen er å ha det gøy! I FPS mini så har vi flere aldersgrupper som du vil finne i vår booking; 6-8 år og 9-11 år.
Vi har også rene FPS grupper fra 12 år og oppover.

Tilgjengelig for: Medlemskap barn utvidet

Kettlebells
Kettlebells er et veldig flott treningsverktøy av mange årsaker. Gjennom en tidseffektiv og utfordrende økt får du en allsidig styrke, kondisjon, koordinasjon – og stabilitetstrening for hele kroppen ved hjelp av ett og samme verktøy. Våre instruktører legger opp til varierte treninger med Kettlebells slik at du får maksimalt utbytte av treningen din.

Tilgjengelig for: Alle medlemskap

3D Movement
3D Movement er for alle, uansett alder og funksjonsnivå. Funksjonell 3D Movement er et gruppetreningskonsept der vi arbeider med hverdagsbevegelser. Konseptet er et effektivt verktøy for forbedring av daglige bevegelser. Timen består av forskjellige styrke, kondisjon og koordinasjonsøvelser som gjennomføres sammen med en instruktør i styrke-salen. Vanskelighetsgraden justeres ut ifra personlige forutsetninger, slik at alle får en god og effektiv treningsopplevelse.

Tilgjengelig for: Alle medlemskap

3D Godt voksne
3D Godt voksne trening for alle fra 60+, uavhengig av funksjonsnivå. Gjennom et doktorgradsprosjekt har vi utviklet et vitenskapelig treningssystem for eldre. Systemet er laget for å forbygge fall, samt vedlikeholde og/eller forbedre bevegelsesmønsteret hos den eldre. Hovedmålet er å gjøre hverdagen enklere for den enkelte. Systemet baseres på effektive øvelser der målet er å vedlikeholde eller forbedre balansen, ganghastigheten og hverdagsbevegelser som f.eks. å åpne en dør, sette seg på en stol, komme seg ut av sengen og bevegelser ved matlaging og rengjøring. Forskning viser en klar sammenheng mellom funksjonsnivå og livskvalitet.

Tilgjengelig for: Alle medlemskap

Functional Performance System
Functional Performance System kan brukes av alle som ønsker å utvikle seg som fotballspiller. Fotball er en idrett der spillerne må mestre mange ulike ferdigheter. For mange er det vanskelig å vite hvor man skal begynne sin utvikling. Med Functional Performance System tar vi deg med på et unikt opplegg, der målet er å få frem ditt fulle potensiale som fotballspiller. Vårt mål er at alle, fra barn til profesjonelle, skal ha mulighet til å utvikle seg gjennom å bruke vårt system.

Tilgjengelig for: Alle medlemskap

Fotball Fitness
Fotball Fitness har som formål å få flere mennesker til å bli glad i å mosjonere. Fotball er en meget populær sportsgren i Norge, men mange voksne ønsker ikke å være bundet av et turneringsprogram i løpet av sesongen. Disse menneskene har det ikke alltid vært særlig god plass til i norske fotballklubber, men det endres med konseptet Fotball Fitness. Fotball Fitness er et tilbud til voksne mennesker som gjerne vil komme form på en sunn, morsom og sosial måte. Konseptet henvender seg til alle uansett nivå, også dem som aldri har spilt fotball før. Fotball Fitness er enkelt, og rommer det beste fra to verdener ved å kombinere Norges mest populære ballspill med fitnessportens fleksibilitet. Forskning har vist, at Fotball Fitness er en av verdens aller beste mosjonsformer. Treningen forbedrer både den fysiske form, og forebygger livsstilssykdommer.

Tilgjengelig for: Medlemskap voksen utvidet

Teqball trening

Teqball er en fotballbasert sport hvor man spiller på et buet bord (Teq-bordet). Teqball er en sport for alle som elsker å ha det gøy med en fotball, og brukes til å utvikle tekniske ferdigheter, konsentrasjon og utholdenhet. En Teqball-trening er delt opp i 4 deler:

1. Oppvarming: Arbeider med øvelser mtp. bevegelighet, stabilitet/styrke og koordinasjon relatert til Teqball.
2. Dagens tema: Trener på tekniske og taktiske elementer for at bli en god Teqball-spiller (serve, returneringer, mottak etc.).
3. Kamp: Spille single, double og mix-double
4. Nedvarming

Tilgjengelig for: Medlemskap barn/voksen utvidet

3D Tabata

3D tabata retter seg mot deg som ønsker at komme i bedre fysikk form på en effektiv måte. Tabata-intervaller bygger på at den samme øvelsen gjentas i 20 sekunder, etterfulgt av ti sekunders hvile, for så å gjentas ytterligere sju ganger. Målet er at du skal kunne gjøre samme antall repetisjoner pr øvelse i hvert intervall. Å trene med vekter er en effektiv og dynamisk treningsform hvor man kan variere treningen i det uendelige. Kombinasjonen av Tabata og bruk av forskjellig utstyr er perfekt, og du får trent styrke, utholdenhet og eksplosivitet.

Tilgjengelig for: Alle medlemskap