Hva sier kundene?

Gjennom fire år har Movement Map gjennomført funksjonell trening for våre ansatte med fokus på arbeidsrelaterte bevegelser. Organisert trening for ansatte i helsevesenet er krevende på grunn av turnus- arbeid, og Movement Map har klart å utarbeide effektive og tilpasset treninger for de ansatte. Dette er et firma som tar utvikling og det enkelte mennesket på alvor. Vi anbefaler på det sterkeste Movement Map.

Tora Karoline Volden, Avdelingsleder Charlottenlund helse- og velferdssenter

Igennem Movement Map har jeg fået nogle gode træningsværktøjer, samt mere energi til igen at kunne komme tilbage på arbejde efter lang tid med sygdom.

Sygemeldt, (Mand)

Jeg er meget positiv over, hvor effektivt det er. Forløbet har helt bestemt levet op til mine forventninger og mere til. Det har givet min arm og ben mere bevægelighed og anfaldene er blevet mildere.

Sygemeldt, (Kvinde)

Forløbet har hjulpet min fysik væsentligt, og jeg har ikke nær så mange smerter mere. Jeg kan løfte nogle tungere genstande, uden det gør ondt i mine håndled. Før kunne jeg knap løfte 1 kg uden smerter.

Sygemeldt, (Kvinde)

Jeg kan holde til mere uden at få ondt og jeg har mere mod på at blive ved med at forsætte med at træne og styrke min krop.

Uddannelseshjælp, (Kvinde)

Jeg har opnået at træne mine ben op, så jeg er 95 % uden smerter i knæ og ryg. Min krop har det bedre, end den har haft det i 8-10 år. Super god træning.

Kontanthjælp, (Mand)

Jeg har det bedre på arbejdet. Det er godt man kun er to og én træner. De lytter til én – god træner.

Fleksjob, (Kvinde)

Tilbuddet har givet luft. Et frirum for dagligdagen. Fysisk har det givet en udvikling – mindsket/fjernet smerter i ryg og især bækken.

Sygemeldt, (Kvinde)

Det er tilfredsstillende at der bliver taget hensyn til ens fysik/begrænsninger. Man får redskaber ift. hvad man kan gøre anerledes.

Ressourceforløb, (Kvinde)

Jeg har været yderst tilfreds med forløbet. Kæmpe ros til alle sammen. Det har betydet, at jeg er blevet tilbudt job.

Raskmeldt, (Kvinde)

Det har bare været godt – Godt koncept!

Raskmeldt, (Kvinde)

Trænerne er positive/glade hvilket smittede af og giver et god træning.

Sygemeldt, Mand

Jeg har gennem forløbet oplevet en anderledes måde at træne på, hvor man målbart og visuelt kan se min fremgang via diverse øvelser. Jeg har fået mere bevægelighed. Sidst er jeg yderst tilfreds med forløbet, da stedet har kompetente medarbejdere/led

Kontanthjælp, (Mand)

Det er et super godt tilbud, som er tilpasset netop til mig. Godt med en fast personlig træner. Det har forbedret min fysiske tilstand og bevægelighed væsentligt.

Sygemeldt, (Kvinde)

Tilbuddet har givet mig fysisk velvære, og så har jeg fået et skub ift. at fortsætte med fysisk træning.

Sygemeldt, (Mand)

Tilbuddet har gjort mig mere robust, givet mere energi, mere positivitet og en følelse af at være god nok. Jeg har overskredet egne grænser/forventninger. Når jeg træner på forløbet, glemmer jeg tid og sted. Trænerne er gode til at lytte, give råd og samtidig gode til at “presse” mig til lidt mere – super effektivt for mig.

Kontanthjælp, (Kvinde)

Her er plads til alle; store som små. Både socialt og styrkemæssigt har det levet op til mine forventninger. Jeg har flyttet grænser, og det har givet mere muskelstyrke.

Kontanthjælp, (Kvinde)

Jeg vil ikke kunne sig noget der kunne gøres bedre. Jeg har været rigtig glad for at være her. God træning og sjove mennesker.

Fleksjob, (Kvinde)

Det er super tilfredsstillende at møde så mange positive mennesker og godt humør. Oplever kun tilbuddet positivt.

Sygemeldt, (Kvinde)

Tilbuddet er bedre, end jeg havde forventet – træls man ikke kan blive forlænget. Trænerne hjælper virkelig en og støtter en. Samtidig har man det sociale, man får sammen med de andre borgere. Det har givet meget mere styrke og overskud.

Sygemeldt, (Kvinde)

Efter lang tid med stress, har Movement Map hjulpet med at finde tilbage min mentale styrke. Videre har de igennem personlig og professionel vejledning øget min sundhed, så jeg igen er klar til arbejdsmarkedet.

Sygemeldt, (Mand)

Træningen med Movement Map har givet mig øvelser, så jeg kan fungere normalt i hverdagen igen efter at have fået diagnosen modic forandringer. Videre føler jeg mig nu klar til arbejdsmarkedet med en stilling på deltid.

Kontanthjælp, (Mand)

God genoptræning. Meget nøje og professionelt personale til opgaven. Gode øvelser.

Sygemeldt, (Mand)

Forløbet har været bedre end forventet. Stort fokus på mig.
Kun tilfreds. Forbedringer, bedre humør og bedre koncentration.

Ressourceforløb, (Kvinde)

Gode engagerede trænere – godt med små “hold”. Jeg har fået bedre bevægelighed og øvelser til hjemmebrug. Jeg kan flere ting og er bedre til øvelser.

Sygemeldt, (Kvinde)

Kan generelt godt lide træningen. Det har hjulpet lidt på smerterne.

Integrationsydelse, (Mand)

Tilbuddet har levet mere end op til mine forventninger – Fantastisk med individuel tilrettelagt program og guidning hele vejen igennem så man får fuldt udbytte af øvelserne

Sygemeldt, (Kvinde)

Tilbuddet har helt klart levet op til mine forventninger – Jeg var meget skeptisk i starten og helt sikker på at det kunne jeg ikke. Det kunne jeg så, og det er gået over alt forventning.

Ressourceforløb, (Kvinde)

Jeg føler, at jeg gør noget godt for mig selv. Jeg har haft nogle gode træninger, som har taget hensyn til, hvad end man har døjet med, men jeg er ikke helt parat til arbejde endnu pga. det psykiske. Overordnet er jeg meget tilfreds.

Uddannelseshjælp, (Kvinde)

Hvordan kan tilbuddet blive bedre?
At tilbuddet kan tilbydes personer der ikke er sygemeldt.

Raskmeldt, (Kvinde)

Gode træningsforhold – gode trænere. Tilbuddet har givet mere bevægelighed og nogle gode dage med træning

Sygemeldt, (Mand)

Tilbuddet har gjort noget godt for mig både fysisk og psykisk. Det er nogle venlige trænere, som er gode til at møde en dér, hvor man er, tage hensyn og være aktivt lyttende.

Sygemeldt, (Kvinde)

Det har givet en time hvor man ikke skal tage beslutninger = ro i hovedet. Det har givet færre smerter = pause hos fysioterapeuten. Jeg går ikke længere rundt med kroniske smerter og samtidig ikke konstant bange for at ødelægge kroppen. Jeg er meget tilfreds. Det er hårdt, men det giver ro i hovedet. De er søde og venlig. Det er skønt at komme herud og de er gode til at lytte til de skavanker man har og presser på den gode måde, selv om man selv kan være i tvivl om det.

Sygemeldt, (Kvinde)

Tilbuddet har forbedret min fysiske helbred, som gør det muligt for mig at kunne gøre nogle af de ting, som jeg ikke kunne før.

Sygemeldt, (Kvinde)

Fantastisk træning og styrke til kroppen, der har givet mig en stærkere krop. Det er et fantastisk sted med professionelle trænere. De kan virkelig deres kram og sørger for, at jeg skal holde, hvis det gør ondt.

Sygemeldt, (Kvinde)

Det har givet mig enormt udbytte. Jeg har en tendens til vinterdepression og det har der overhovedet ikke været antydning af. Det har været en livsstilsændring, så jeg fortsætter med træning. Jeg havde inden ikke så store forventinger, men er virkelig blevet positivt overrasket. Har deltaget i andre tilbud, men aldrig med så kompetente folk omkring sig. Alt omkring tilbuddet er tilfredsstillende. meget dygtige, omsorgsfulde, empatiske og kompetente trænere og mentorer. Bliver altid i godt humør af at være her. Ville bare gerne fortsætte, for finder ikke noget andet tilbud der er lige så godt. Stor applaus til hele holdet. Både den personlige træner, men også alle de andre som altid har tid til at smile, hilse på og husker ens navn. Det betyder rigtig meget at blive set på den måde.

Sygemeldt, (Kvinde)

Jeg har fået bedre funktion. Samtidig er jeg blevet banket godt igennem og har prøvet noget nyt, jeg ellers ikke ville have gjort. Her er plads til en kop kaffe og hyggeligt samvær, og så er hockey jo sjovt.

Sygemeldt, (Mand)

Det har givet mig bedre fysisk form og bedre kondition. Jeg havde ikke stort forventninger til træning, for jeg vidste ikke så meget om det. Men jeg har været glad for at være herude. Synes det er et super godt tilbud og det giver god træning.

Kontanthjælp, (Kvinde)

Jeg har fået det betydeligt bedre fysisk og er blevet gladere og mere optimistisk. Forløbet har været meget bedre end forventet, da det har givet en masse positiv energi. Lysten og optimismen omkring en ny arbejdsprøvning er forbedret betydeligt.

Sygemeldt, (Kvinde)

Tilbuddet har givet mig mere energi. Jeg har fået lyst til at gå nogle ture, og så er jeg klar til at arbejde fuld tid.

Sygemeldt, (Mand)