Screening

En screening betyr at vi bruker vårt egenutviklede system for å kartlegge ditt ståsted. Ved hjelp av resultatene fra screeningen kan vi gi deg ditt unike treningsprogram tilpasset deg og ditt behov. Vi er stolte over å ha utviklet et system som har vitenskapelig forankring, og som gjør at vi kan hjelpe deg til en bedre hverdag, eller til å oppnå ditt fulle potensiale.

Alle nye medlemmer gjennomgår en screening ved innmelding hos oss. Screening benyttes også gjerne av enkeltstående fotballspillere som kommer tilreisende til Movement Map. I screeningen får man svar på hvilke fysiske og tekniske styrker og svakheter man har, og hvilken trening man bør ha fokus på for å utvikle seg til sitt fulle potensiale. Screening benyttes også av andre idrettsutøvere i en kartleggingsprosess, og for å kunne utvikle optimale treningsprogram for den enkelte utøver.

Man må ikke være medlem for å gjennomgå en screening hos oss. Her er alle velkomne. Er du nysgjerrig og ønsker å vite mer om vårt screeningtilbud? Ta gjerne kontakt med oss.