Våre medlemskap

Voksen ordinær kr. 249,- pr måned med avtalegiro (12 mnd bindingstid)

Voksen ordinær gir deg tilgang til styrkeavdelingen med alle standard treningsapparater slik som Smith-stativ, kettlebells, håndvekter fra 4-40 kg, rack-cage, tredemøller, elipsemaskiner, air-bike, side-sykkel, multiapparat, løpebane av høyeste kvalitet, knebøy-stativ, agility-utstyr, jungle-gym stasjon, ribbevegg, gang-stativ for gjenopptrening, ben-apparat for fremside og bakside lår, benk for biceps-curl, ryggekstension og magetrening, diverse utstyr for utvikling av hurtighet og spenst, utstyr for utvikling av balanse, utstyr for utvikling av core-styrke med mer.

Innmelding på kr. 750,- kommer i tillegg, og inkluderer Movement Map sekk og screening.

Voksen utvidet kr. 498,- pr måned med avtalegiro (12 mnd bindingstid)

Voksen utvidet er et medlemskap som gir deg tilgang til alt som er i et ordinært medlemskap. I tillegg har man tilgang på Teqball, panna-fotball og gruppetimene fotball-fitness.

Innmelding på kr. 750,- kommer i tillegg, og inkluderer Movement Map sekk og screening.

Barn ordinær kr. 229,- pr måned med avtalegiro (12 mnd bindingstid)

Barn ordinær gir tilgang til alt som er i et ordinært medlemskap for voksne.

Innmelding på kr. 500,- kommer i tillegg, og inkluderer Movement Map sekk og screening.

Barn utvidet kr. 329,- pr måned med avtalegiro (12 mnd bindingstid)

Barn utvidet gir tilgang til alt som er i et ordinært medlemskap for voksne. I tillegg har man tilgang på Teqball, panna-fotball og alle gruppetimer som foregår i cageball-hallen.

Innmelding på kroner 500,- kommer i tillegg, og inkluderer Movement Map sekk og screening.

Dagsmedlemskap kr. 200,- 

Dagsmedlemskap er for deg som ikke har et medlemskap, men som kanskje ønsker å prøve vårt treningssenter før du melder deg inn. Et dagsmedlemskap inkluderer alle aktiviteter for medlemmer med utvidet medlemskap. Dagsmedlemskap kan kjøpes i vår webshop, og betales med Vipps. Du kan påberegne å måtte fremvise kvittering.

Annet

Har du et ordinært medlemskap, men ønsker å benytte deg av Teqball, eller delta på Fotball-fitness som er et tilbud for medlemmer med utvidet medlemskap, så kan du kjøpe drop-in time. Drop-in timer er tilgjengelig kun for medlemmer, og betales med Vipps i vår webshop. Du kan påberegne å måtte fremvise kvittering. Hvis du ikke er medlem og ønsker å benytte styrkeavdelingen, Teqball, eller delta på gruppetimer, så er dagsmedlemskap riktig medlemskap å benytte.