Movement Map Center Melhus

Hos Movement Map Center Melhus tilbyr vi funksjonell trening tilpasset den enkeltes behov, samt funksjonelle gruppetimer, personlig trening og behandling som gjennomføres av egne utdannede trenere i Movement Map systemet.

Treningssenteret er fullt utstyrt med mange apparater og annet treningsutstyr, eksempelvis: Smith-stativ, håndvekter fra 4-40 kg, rack-cage, tredemøller, elipsemaskiner, air-bike, side-sykkel, multiapparat, løpebane av høyeste kvalitet, knebøy-stativ, agility-utstyr, jungle-gym stasjon, ribbevegg, gang-stativ for gjenopptrening, ben-apparat for fremside og bakside lår, benk for biceps-curl, ryggekstension og magetrening, diverse utstyr for utvikling av hurtighet og spenst, utstyr for utvikling av balanse, utstyr for utvikling av core-styrke med mer.

Videre har senteret egen aktivitets-hall med forskjellige fotballaktiviteter slik som Teqball, panna-fotball, og tilhørende cageballbane som kan leies via bookingsiden.

Alle som melder seg inn, vil motta en førstegangsscreening. Dette gjøres for å kartlegge bevegelsesmønster og fysisk kapasitet. Basert på testene blir det utarbeidet et individuelt tilpasset treningsprogram, som blir formidlet gjennom Movement Maps eget databasesystem som du som medlem vil få tilgang til. Videre får alle en Movement Map sekk.

Vi har flere alternativer for medlemskap tilpasset både barn og voksne her i Movement map. Du kan lese mer om våre medlemskap her: Medlemskap i Movement Map.